“Weg met fake gedoe, eerlijkheid en echte connectie daar draait het om”

Het begin

Eigenlijk ben ik gestart in het werkveld als concept creatief (ook wel “the brains” achter reclame genoemd). Een harde, snelle wereld waar ik me meteen in thuis voelde. 

Bij de start van mijn “carrière” (als ik het zo even mag noemen) deed ik meteen mee aan “The farm by BBDO”, een bootcamp waarin je een eigen reclamebureau moest opstarten samen met alle deelnemers. Een hele uitdaging maar… uiteindelijk won ik deze bootcamp en startte ik bij BBDO als concept creatief! 

En zo startte het zeer drukke en harde werkleven met veel ups & downs.. 

“Work-life balance? Wat is dat zelfs?”

Werken in verschillende advertising agencies gaf me een enorme boost. Ik kon voor enorm leuke klanten werken zoals: Lidl, LU, Prince, Proximus, Tempo-Team,... Klinkt toch top als je dit leest? Wel.. 

Het kantelde al snel en opeens haalde ik geen voldoening meer uit deze job. Een campagne van deze groottes volledig uitwerken (met een voltallig team wel, ik deed dit zeker niet alleen) duurde immens lang, elke keer opnieuw. Daarlangs had ik ook nooit een idee wat dit met mensen deed, wat ging er door klanten heen? Kochten ze wel iets door deze campagnes? Deed ik eigenlijk wel iets “meaningful”? 

Ik zat er even door, onwetend en gedemotiveerd. Waarom zat ik in deze put? Na een lange periode denken en draaien kwam ik erachter: ik hou eigenlijk helemaal niet van grote campagnes, grote merken en grote boodschappen. 

Maar vooral: het was een ongelofelijk ongestructureerde omgeving, met veel last-minute opdrachten, veel misverstanden en ja, geen structuur.. 

Ik deed deze job met heel mijn hart graag, maar de ongestructureerde en snelle omgeving begon zijn tol te hard te eisen.. 

Daarom besloot ik (na veel slapeloze nachten, daar ga ik niet over liegen) zelf een bedrijf te starten waarmee ik inzet op snelle en efficiënte social media strategieën en mijn kennis over structuur en tijdwinst graag deel met andere ondernemers.


Want hoe jammer is het dat zoveel ondernemers problemen ondervinden met tijd en structuur? We worden ondernemer voor meer vrijheid, meer omzet en meer passie! Maar ik hoor nog altijd zo vaak dat ondernemers twijfelen of ze niet beter ermee stoppen.. Dus mijn missie? Jou wel die tijd geven, meer kracht, meer rust en meer vrijheid! 

De liefde voor structuur, planning en social media is natuurlijk niet het enigste wat mij typeert! Hieronder nog wat leuke weetjes: 

- Beestjes maken mijn dag beter! Daarom heb ik een teckel genaamd “Bruudruuster” en een katje genaamd “Burrito”. P.s. als je me volgt op social media krijg je ze zeker minstens 1x per week te zien. 


- Mijn passie voor social media & optimalisaties zou er ook niet zijn zonder een beetje “nerd” in mij te hebben. Ik ben nogal een tech-geek die zich graag verdiept in de nieuwste features en technologieën. 


- Wanneer ik niet aan het werken ben kan je me vinden achter de potten. Een nieuw receptje nodig? I’m your person! 


- Leuke (& vaak nutteloze) weetjes zijn echt mijn ding! Stuur me zeker een berichtje als je er wilt delen, het maakt mijn dag altijd wat beter!

Genoeg over mezelf gepraat! Hoe gaat het met jou? 

Je bent helemaal tot hier geraakt, sterk! Nooit gedacht dat mijn verhaal je zo zou meeslepen. Herken je jezelf hierin? Of wat triggerde je om tot hier door te lezen? Wil je misschien nu net veel liever samen werken? Of wil je misschien gewoon wat ervaringen delen? 

Vul het formulier hieronder even in, dan plannen we samen een gezellig gesprek in! Of vertel me een grappig weetje, nu je hier toch bent. 

Vertel me eens wat over jou!

Belgium

Onze privacyverklaring is van toepassing.