fbpx

Let’s get plantastic! Maak een planning die écht bij jou past, op jouw lijf geschreven zodat jij nog sneller kan groeien zonder al die onnodige stress

Het lukt je maar niet om jouw planning te maken, laat staan hem volhouden… 

Maar hoe je het ook bekijkt, plannen is een echte must als ondernemer.
Wij managen ons bedrijf & ons privéleven in één adem, een goede balans en planning is dus zeker noodzakelijk.
Want stel je eens voor dat jij al jouw to-do’s gedaan krijgt binnen nog minder tijd?
En zo dan nog eens sneller kan groeien, meer omzet kan draaien & meer van jouw vrijheid kan genieten?
Wel, dat kan als jij ook een ‘pro’ wordt in plannen! 

Deze online cursus is dus écht iets voor jou als: 

  • Jouw to-do lijst elke dag maar langer en langer lijkt te worden.. Die stress én bijhorende hartkloppingen in je maag blijven de hele dag lang oplopen..
  • Jij in de avond (nadat je die taken van de dag hebt getackeld, of net niet?) in jouw sofa plonst maar nooit eens rust kan voelen.. Dat onvoldaan gevoel? Dat lijkt je maar niet los te laten.
  • Je de “down’s” van het ondernemerschap wél echt héél intens voelt, je blijft achter de feiten aanlopen & die bijhorende huilbuien kan je wel missen als kiespijn.
  • Die planning staat er wel, maar toch lijkt het alsof je je er nooit aan kan houden. Je huishouden? Hoe ga je daar ooit nog aan beginnen?!
  • Plannen in je vrije tijd? Die moeten steeds maar weer wijken, die planning voor jouw onderneming krijgt altijd prio! Maar toch hoop je op die extra tijd die je kan overhouden voor die dierbare quality time & ontspanning. 

Oké, en wat als ik je zeg dat écht iedereen kan leren plannen?
Hoe fijn zou het zijn als…

– Jij een realistische planning kan maken, en dus wél alle taken kan afvinken mét voldaan gevoel? Hallo, rustgevende avond!

– Plannen helemaal geen stress meer hoeft op te leveren? En die bijhorende maagkrampen en hoofdpijn, die kan je dan ook wel vaarwel zwaaien!

– Die planning ook nog eens ruimte kan houden voor last-minute-changes? Of een off-day? “De wet van Murphey” is altijd om de hoek als je het aan mij vraagt

– Jouw ambitie geen grenzen hoeft te kennen? Jij kan jouw doelen zelf bepalen én deze dan ook nog eens waarmaken door middel van een sterke planning! Hallo, mooie groeicurve!

– Er zeker genoeg tijd is voor vrije tijd én om AAN jouw bedrijf te werken? En jij wél die groei kan kennen zoals alle andere Instagram ondernemers die altijd voluit praten over hun crazy snelle groei?

– Jij alles aan kan, op een productieve manier met een planning die bij jou past?

De online training “Let’s get plantastic” bestaat uit 4 modules waarin ik jou alles leer over plannen. Maar wat ga je dan leren?

  • Hoe je de perfecte planner kan vinden (en hoe je dan omgaat met jouw agenda), het is natuurlijk jouw nieuwe beste vriend na deze cursus
  • Hoe jij dat droom-jaardoel kan bepalen & halen! Die wereldreis of droomauto? Laat het maar komen!
  • Hoe jij die doelen tackelt, zonder al die twijfels & maagkrampen. Hello, new and relaxed you!
  • Hoe je op een flexibele manier je planning kan inrichten & 100% kan genieten van vrijheid: die spontane terrasjes in de zomer, helloooooo!
  • Hoe jij dit kan volhouden! Het klinkt natuurlijk allemaal mooi, maar je moet het wel doen!

En dat voor 90,- euro exclusief btw

Plannen, het is iets wat voor mij als een tweede natuur aanvoelt. Maar helaas is dit voor jou misschien een groot struikelblok? Anders had je deze pagina natuurlijk niet aangeklikt! 

Kunstonderwijs leert je wel één ding: deadlines halen én gestructureerd werken! Dit naast nog andere trainingen zorgde ervoor dat mijn passie voor plannen de hoogte in ging. Toen ik begon met ondernemen, zag ik zelf nog niet in wat voor meerwaarde dit kon hebben (klinkt gek, niet?). Maar door elke dag te voelen hoeveel vrijheid het te bieden heeft, ik rekening kan houden met alle medische afspraken & tegenslagen én dan nog eens sneller kan groeien dan ik ooit voor ogen had? Ja, dat wil ik graag delen met jou! Want jij verdiend het 200% om jouw doelen te halen, te genieten & te groeien aan een sneltempo!