Sneller zichtbaar? 

WE. GOT. YOU!

Lees via onderstaande knoppen meer over het aanbod

“Krol featuring Willy” is een vertakking van “Featuring Willy” waarin Lisa Karol samen met Willeke Vanoirbeek jou ondersteunen en helpen naar ‘meer zichtbaarheid in minder tijd’. 

Kennismaken

Wie is Krol?

Hi, mijn naam is Lisa maar je mag ook gerust Krol zeggen (mijn eeuwen oude bijnaam waarvan ik niet meer weet hoe hij is ontstaan). Na het behalen van mijn diploma marketing wist ik dat ik hier echt een enorme voeling mee had. Toen een jaar geleden tijdens mijn verhuis naar Malaga ‘social media management’ op mijn pad kwam heb ik geen seconde getwijfeld. Hier kan ik volledig mijn creativiteit en passie voor marketing in kwijt. Mijn eerste stapjes zette ik in het creëren en plannen voor een kinderkleding winkel, een webshop, een transportbedrijf en enkele bekende restaurants. Samen met Willeke laat ik jouw bedrijf het social media podium pakken! 

Wie is Willy?

Hi, ik ben Willeke maar je mag me ook gerust Willy noemen (of social-addict, tech-nerd, structuurfreak,...) allemaal termen die even goed passen! Na een aantal jaren ervaring in de reclamesector, sloeg ik mijn weg om en besloot ik om ondernemer te worden! Eerst startte ik als ‘social media manager’ en ‘social media coach’ om later uit te groeien naar ‘productiviteitscoach’. 

Maar.. social media kon ik toch niet meer missen in mijn dagelijkse taken en daarom besloot ik om samen met Lisa ‘Krol featuring Willy’ op te starten! 

Ons aanbod?

Wij helpen je aan ‘meer zichtbaarheid in minder tijd’ maar hoe werkt dat dan precies? Je mag van ons elke week social content met pakkende teksten en de beste visuals verwachten. Deze staan live op de juiste (beste) momenten die je zichtbaarheid nog meer gaan vergroten. Social content die telkens elke week live staat met pakkende teksten en de beste visuals kan je van ons verwachten (we zijn dan ook lichtjes perfectionistisch, misschien eerder een voordeel dan een nadeel in dit geval?). 


Of denk jij nu ‘hier heb ik helemaal geen budget voor?’ of ‘ik wil dat eigenlijk toch liever zelf doen?’ Dan hebben we natuurlijk een andere optie speciaal voor jou! Met het SOS-coaching pakket leer jij alle in’s & out’s over social media en krijg je 3 maanden 1-op-1 ondersteuning om die eerste stappen samen te zetten. Een traject op maat, helemaal naar jouw noden! 

Ontdek hieronder de volledige pakketten!

Calendly

Calendly inhoud kan niet getoond worden met je huidige cookie-instellingen. Selecteer "Toestemmen & tonen" om de inhoud te zien en de Calendly cookie-instellingen te accepteren. Meer info kun je lezen in onze [Privacyverklaring](/privacyverklaring/. Je kunt je altijd weer afmelden via je [cookie-instellingen] /cookie-instellingen/.

Toestemmen & tonen