fbpx

Maak kans op een gratis planningsessie

Zoveel ondernemers die ik spreek vertellen me ‘ik ben ondernemer geworden om mijn eigen weg te kiezen, mijn passie achterna te gaan & meer vrijheid te voelen’

En dat? Dat is zo cool! Maar…

Helaas hoor ik ook vaak hettegenovergestelde, en daarom maak ik er mijn missie van om jou te helpen naar ‘meer doen in minder tijd’ zodat jij wel weer 100% kan genieten van dat ondernemersleven (met meer omzet, groei & vrijheid).

Om die reden besloot ik om elke maand een aantal gratis gesprekken weg te geven. Deze selectie doe ik 2x / maand dus houd zeker je mailbox in de gaten na het invullen van het formulier hieronder!

Hoe werkt het?

Voordat we hieraan beginnen vraag ik je dus graag om het onderstaande formulier in te vullen, zo kan ik je alvast wat beter leren kennen! Met deze gegevens kan ik al eens een kijkje nemen naar wie jij bent & wat je doet en op die basis een inschatting maken hoe jij jouw bedrijf kan optimaliseren.

Heb je geen mailtje op het einde van de maand? Dan ben je niet geselecteerd geweest deze maand. Maar geen zorgen! Elke maand is er een nieuwe ronde waarvoor je je kan inschrijven!

Tijdens deze gratis sessie kijk ik even met jou mee naar jouw huidige planning & hoe die in elkaar zit. Daarnaast krijg je meteen een aantal tips die je vooruit helpen met jouw planning voor de komende dagen!