fbpx

Gratis online masterclass

Doe nu mee met de gratis online masterclass:
“Mijn 5 stappen naar meer doen in minder tijd”

Woensdag 26 april 2023
Om 11.00 uur

Mijn 5 stappen naar meer doen in minder tijd

Wat leer je in deze masterclass?

Mindset

Hoe je een ijzersterke mindset creëert zodat tijdwinst veel sneller & zorgelozer kan gaan

Zelfkennis

Hoe jij jouw zelfkennis kan inzetten voor een productievere dag

Simpel!

Hoe jij met een paar simpele ingrepen meteen al tijd wint 

Yes, ik geef hem helemaal gratis weg! Maar waarom?

Zoveel ondernemers starten met hun business om meer vrijheid te voelen, hun passie achterna te gaan of om hun eigen ding te doen. En dat? Dat is COOL! 

Maar… ook stoppen veel ondernemers ermee omdat het toch niet lukt. Ze blijven meer dan 40 uur per week kloppen, zien hun vrienden & familie niet meer zo vaak, hebben geen rust meer,… en nog zoveel andere redenen, helaas! 

Met een paar simpele veranderingen kan jij vandaag al tijd winnen en meer ruimte creëren voor extra omzet, klanten en vrijheid! Zodat jij je droom wel kan waarmaken, op een snelle en efficiënte manier. En daar wil ik je graag mee helpen!

Wie is Willy?

Willy of ja.. Willeke! Dat ben ik. Mijn vrienden noemen me ook wel snel: planningsfreak, digital geek of neuroot. 

Daarom besloot ik “Featuring Willy” in te zetten om ondernemers te helpen. Ik sprak met zoveel ondernemers die hun tijd niet juist konden verdelen, zoveel uren verloren en niet konden groeien.. Dat deed me pijn, en dat was het begin van mijn nieuw avontuur!