fbpx

De 5 tips om tijd te winnen met social media marketing

Download het gratis E-book

Je schrijft je hierbij in voor gratis online tips en krijgt het E-book erbij

“Ugh, marketing? Dat neemt écht te veel tijd in beslag..”
Maar wat als ik je zeg dat het ook anders kan?

Wanneer je denkt aan social media, denk je dan aan…

  • “Elke dag aanwezig zijn? Zoveel tijd heb ik helemaal niet!”

  • “Ik weet echt wel dat online zichtbaarheid nodig is, maar die content? Dat neemt me écht te veel tijd in beslag hoor!”

  • “Hallo? Content bundelen & maken op één dag tijd? Wat als ik geen inspiratie heb?”

  • “Groeien door social media? Is dat niet iets wat enkel experts kunnen? Misschien neem ik toch beter dat abonnement bij die social media manager? Of een VA?”

  • “Social media? Dat zorgt toch alleen maar voor stress.. Oké je moet er aanwezig zijn, maar dat zuigt wel écht te veel energie van mij”

Wat als ik je nu vertel dat…

“Dat jij binnen één dag/maand alle content kan maken?”

“Een sterk social media kanaal, jou nét meer rust kan brengen als je het goed aanpakt?”

“Jouw naambekendheid sneller kan groeien, door social media?”

“En jij ook die structuur & rust kan voelen hierdoor?”

“Je helemaal niet super creatief moet zijn om content te maken?”

“en je zeker geen social media expert hoeft te zijn om te starten?”

Ja hoor Willeke, klinkt heel mooi…

I know, dat is het ook! En 100% waar, want door sterke social media kanalen kan jij sneller groeien met jouw naamsbekendheid, die expertstatus claimen én in gesprek gaan met jouw ideale klanten. En dat kan jij na het lezen van dit Ebook dan ook nog eens binnen minder dan 1 dag/maand. 

Want in dit Ebook neem ik jou mee in mijn 5 stappen naar een efficiëntere aanpak voor jouw social media kanalen, zodat jij kan genieten van meer tijd & rust en zonder zorgen kan verder groeien!

Wie is Willy?

Misschien denk jij nu: “ja, wie is die gekke productiviteit-geobsedeerde ondernemer?”, laat ik me daarom nog even kort voorstellen: 

Willy of ja.. Willeke! Dat ben ik. Mijn vrienden noemen me ook wel snel: planningsfreak, digital geek of neuroot. 

Ik startte dit bedrijf nadat ik uitviel binnen mijn loondienstperiode – concept creative / creative lead – origineel als social media manager & – coach. Maar ik ontdekte hoeveel vrijheid, ademruimte en rust ik begon te voelen. Mijn leven heeft het oprecht veranderd, want hoe mooi is het dat ik 100% kan genieten, mezelf verzorgen (want ja, dat is ook nog steeds nodig na deze periode) en dan ook nog eens op een sneltempo kan groeien? 

Daarom besloot ik “Featuring Willy” in te zetten om ondernemers te helpen. Ik sprak met zoveel ondernemers die hun tijd niet juist konden verdelen, zoveel uren verloren en niet konden groeien.. Dat deed me pijn, en dat was het begin van mijn nieuw avontuur!

Meer hulp nodig?

Dan ben je hier aan het juiste (web)adres. Ontdek hieronder hoe jij kan leren plannen als een echte pro én neem jouw bedrijf en planning onder handen!