fbpx

Win vandaag nog meer tijd, groei & omzet!

Je zit aan je “tijd plafond”

Jij hebt jouw droom voor ogen, jouw ideale klant scherp & je bent helemaal ‘ready to shine’

Maar man… het gaat toch niet helemaal zoals gepland…
Je hebt wel klanten maar toch blijf je je de hele tijd onrustig voelen..
Dat ‘moeiteloos ondernemen’ waar iedereen over spreekt, lijkt voor jou nog meer een droom?

Elke dag knallen, hard werken, trekken aan klanten om die omzet te halen die JIJ voor ogen hebt.
Je bent het beu, en eerlijk? I get it!

Wat als ik je nu vertel dat…

Jij wel die extra klanten kan aannemen?
Jij ook écht kan groeien, zelfs al vanaf vandaag!
Avondwerk he-le-maal niet nodig is?
Elke ondernemer die vrijheid kan beleven?
Jij ook meer omzet kan draaien door je tijd slimmer in te delen?
Jij wel genoeg uren in je dag hebt!

“Waarom blijven stilstaan? Als je vandaag al tijd kan winnen?”

Alexandra Vermeir
  Alexandra Vermeir

  Vermarkt met Alexandra

  Een coachingtraject bij Featuring Willy? In één zin: mijn beste investering van 2023. Willeke heeft mij fantastisch geholpen met het leren van een goede WERKENDE (!) planning in elkaar te steken en mij getoond dat een planning ook aangepast mag worden naarmate van de projecten en privé omstandigheden. ‘Go with the flow’ was bij mij een heel belangrijke en nu heb ik 2 verschillende planningen voor mijn hoge energieweken en lage energieweken. Iets waarvan ik dacht dat het nooit mogelijk ging zijn. Mijn AD(H)D is een bijkomende moeilijkheid geweest, maar ook hier houdt zij 200% rekening mee en planning/structuur inbouwen is voor mij niet meer mijn grootste struikelblok. Wat het vroeger wél was. Danku Willeke om mij mijn leven te helpen omgooien naar een leven waar ik alles kan doen wat ik wil doen, tijd over heb voor mezelf en flexibel kan omgaan met onverwachtse situaties. Dikke merci! You’re the best.

  Stéphanie Baetslé
   Stéphanie Baetslé

   Studio Stefke

   Als zelfstandig illustrator volgde ik het ‘meer-omzet-workflow’-traject bij Featuring Willy. Op zich kan ik alleen maar lovende woorden schrijven. Het traject is in verschillende fasen uitgedacht waardoor je niet overspoeld wordt door informatie, maar stapsgewijs jezelf en je bedrijf kan doen groeien. Willeke volgt alles fantastisch goed en vol toewijding op met haar twee-wekelijkse calls. Daarnaast kan je ook een wekelijkse reflectie inbrengen wat op zich een soort rust brengt aan het einde van de week. Willeke is een beschikbare, ontzettend behulpzame en enthousiaste coach die echt wel een topbegeleiding geeft in het traject! 🙂 Een echte aanrader gewoon en nogmaals een dikke merci voor alles Willeke!

   Greet Van de Paer
    Greet Van de Paer

    Great Service

    Willeke haar coaching is super praktisch en hands-on. Ze kijkt echt mee in mijn bedrijf, just the way I like it, want zo behaal je de beste resultaten! Dankzij Willeke ziet mijn planning er helemaal anders uit, kan ik beter mijn grenzen respecteren, heb ik meer structuur in mijn to do’s én last but not least… krijg ik veel meer op 1 dag gedaan dan ik ooit voor mogelijk had gehouden.

    Na 5 maanden in dit traject…

    Win jij meerdere uren per week!

    Is jouw mindset in balans zodat je minder stress ervaart

    Heb je wel tijd voor dat spontaan terrasje met je vrienden & familie

    Heb jij wel meer tijd om extra klanten aan te nemen

    Ga jij wel tijd winnen om jouw bedrijf te laten groeien

    Hoef jij die avonden niet meer te werken (tenzij jij dat kiest natuurlijk!)

    Durf jij weer alle deadlines aan zonder die kleine hartaanvallen iedere keer

    De meer-omzet-workflow

    Hoe werkt het?

    5 maanden 1-op-1 coaching

    1750,- euro exclusief btw
    Of 5 termijnen van 365,- euro exclusief btw

    Kick-off sessie

    Yes! Hier schieten we samen uit de startblokken. In deze sessie bekijken we samen jouw huidige weekplanning, zoeken we jouw tijdlekken én bepalen we jouw prioriteiten! Daarmee gaan we meteen aan de slag zodat jij vanaf dag 1 tijd kan winnen.

    Trello-bord

    Ah, Trello! Eén van mijn favoriete tools om een overview te creëren. Daarom delen wij zo een bord, zodat we snel en overzichtelijk samen aan de slag kunnen (en jij ook al meteen wat planning-skills leert dmv dit bord)

    Academy

    Aan de hand van een overzichtelijke academy leer jij alle in’s en out’s over de meer-omzet-workflow en hoe je deze toepast in jouw dagelijks leven

    Online support

    Ja, dat krijg je er ook bij! Binnen 48u worden al jouw vragen via mail & trello beantwoord.

    Coach Calls

    Persoonlijke begeleiding betekent natuurlijk ook 1-op-1 coach calls. Twee-wekelijks zien wij elkaar voor een uurtje quality time.

    Oefenen, oefenen en ja… oefenen!

    Binnen elke academy module kan je oefeningen downloaden waarmee je meteen aan de slag kan. Deze oefeningen bekijken we samen en schaven we bij tot je het beste resultaat behaalt!

    fzefz

    Wie is Willy?

    Willy of ja.. Willeke! Dat ben ik. Mijn vrienden noemen me ook wel snel: planningsfreak, digital geek of neuroot. 

    Daarom besloot ik “Featuring Willy” in te zetten om ondernemers te helpen. Ik sprak met zoveel ondernemers die hun tijd niet juist konden verdelen, zoveel uren verloren en niet konden groeien.. Dat deed me pijn, en dat was het begin van mijn nieuw avontuur!